Svar på - Cheer heiagjengen

Her er svarene fra spørsmålene om cheer heiagjengen: 

Hvorfor startet du på cheer? - jeg startet på cheer fordi en vennine av meg MIA gikk på det, og fortalte om det, og da synes jeg det virket veldig spennende og prøvde det derfor ut.

Hva bruker du som motivasjon for å jobbe hardere?- det jeg bruker som motivasjon for å jobbe hardere er jo så klart forbildene mine! mitt største forbilde er da Ann Kristin fra spirit som jeg ser veldig opp til og som er veldig flink. når jeg ser på hun vil jeg bli like god som hun, og tenker da at jeg må jobber hardere for å bli like god. 

Er det noe du ville endret med cheer?- Det er ikke så mye jeg ville endre med cheer, men kanskje litt mindre bitching og baksnakking. 

Vet du om det finnes noen lag for gutter i halden?- Det finne nok ikke noen lag for gutter i halden som jeg har hørt om nei.. 

jeg synes at den nettserien deres ga et dårlig bilde for cheerlading! synes det ble for mye drama ogsånt og at dere får fram at det er det cheerleading handler om som cheerhoe og alt det. Det eneste dere greide å få fram med den nettserien er at det er harde treninger for å nå mål og DRAMA! synes dere heller burde fått fram hvordan man hjelper hverandre backer hverandre opp og er positive og har en bra holdning i tillegg til å vise andre hvor hardt det er med cheerleading og cheerdance! Det var alltid DRAMA det handla om, og der er egentlig ikke det det gjelder, er det det?- Det er mange mennesker som vil nå målene sine, det er mange gutter og mange jenter i en gjeng, så klart blir det jo litt drama? det er vell alltid litt drama på skolen, bland venne gjenger osv.. eller hva? I denne serien handlet det bare ikke om drama, det handler så klart litt om drama, og det er jo fordi det er alltid litt drama! Men som du sier her er at serien ikke viser hvordan man hjelper hverandre, da tror jeg ikke du har sett hele serien, om du ser på slutten når jeg faller og blir lei meg, da så du vell at mange kom bort til meg å sa "det er ikke din feil, det er ingenting å tenke på, du var så flink!" osv.. Da viser vi jo at vi backer hverandre. En annen grunn til at dette handler om drama er at det skal bli mere spennende slik at folk vill følge med på! Men så klart alle har sine positive og negative ting ved henne serien!

Hei, jeg digger nettserien! Håper det kommer flere<3 Har du noen tips om å bli myk fort??- Hehe, tusen takk, det var veldig hyggelig og høre! det er mange måter og bli myk på, den beste måten synes jeg er og se på mine forbilder fra cheer extreme og se hvor myke de er, og da tøyer jeg hard for å bli like myke som de. Du burde sitte mye i spagaten og bare dra posisjonene hele tiden, det er det som er den beste måten! dra! dra! dra! Håper tipsene hjelper deg!

Finn blogg!<3 har du noen gang vært forelsket i de kjekke på cheerleading laget? hvem? <3 ^^ - Hehe.. jeg har nok aldri vært forelsket i noen cheer gutter, men det er mange kjekke gutter da! 

Hei! jeg har lyst å begynne på cheer. Men der jeg bor er det ingen cheerlag eller cheer trenere. Har du noen tips?Og jeg vil bli flyer, selv om jeg har høydeskrekk. Går det fint?- hmm.. om det ikke er noen cheer lag der du bor eller trener så kunne du ha samlet noen venner for og bare prøvde det, da kan dere spør noen om de vil komme å trene dere, eller dere kan se på nette og lære via youtube. Men du kan nok bli flyer selv om du har høydeskrekk, det er noe du vender deg til. . 

Kan man begynne på cheer når man er 12 år? og er turning nesten det samme?- Så klart kan du begynne på cheer når du er 12 år. Turning er nok ikke akkurat det samme, men i cheerleding så lærer man turn også + at man lærer stunt, kast, hopp, dans osv.. Så man lærer mer innen cheerleading en bare turning. 

Hvordan var det å bli filmet på treninger når de skulle legge ut som en serie, var du redd for å gjøre noe feil?- hehe, jeg var nok ikke redd for å gjøre noe feil nei, siden man gjør ofte masse feil på treninger, og det er ofte vanskelig å få til ting. Nye ting klarer man ikke på 1 forsøk så da viser vi bare at cheerleading er en vanskelig og hard sport!

Kan du legge et bilde av deg selv?btw, du er kjempe flink som cheerdame!!! love your style<3<3- Så klart kan jeg legge ut et bilde av meg!


 

Hvem synes du (helt ærlig) er den beste på laget av gutter og jentene?- Den jenta jeg synes er best på laget mitt er Lina Therese og den bese gutten er jo Lars Dytterud.

Hvorfor kaller du deg for Bambi? synes du det er negativ eller positivt?- Jeg synes ikke det er noe negativt ved å bli kald Bambi jeg nei. Jeg har blitt kaldt det ganske så lenge nå. jeg fikk det kallenavne av Didrik som går på tigers, det var det første han sa til meg den første gangen han så meg. Han kalde meg det fordi han synes jeg lignet på en Bambi og etter det har jeg bare blitt kaldt det av de fleste innen cheer. 

Hvor mange er dere på et lag? Eller hva er det meste å der minste dere kan være? Stå på, du er flink <3- 

Hvor fett hadde det ikke vært å komme på topplista og skrive litt om de forskjellige lagene, slik at flere begynner?:)) stå på Tine!- Det hadde vært veldig fett! det er bare bra om mange begynner på cheer, fordi det er den beste sporten i verden! 

hvor mye veier du?- Jeg veier ca 54.

Er det ikke skummelt når du er på toppen? ;O du er fliiiiiink. Og er det ikke veldig flaut når de filmer deg?- Det er litt skummelt i starten, men etter hvert så blir man vandt til det og stoler på de som står under deg, så da er det ikke så skummelt. Jeg tenkte ikke så veldig på det egentlig, så det ble som en helt vanlig trening. 

Bambi... Kommer til å lese bloggen din fast! Bare lurte på en ting, har du blitt gjenkjent på gaten eller noe etter du har vært med på denne serien?- Hehe.. jeg har nok blitt gjenkjent før ja! det er mange små barn som kommer bort å spør om jeg er Bambi fra cheer heiagjengen osv.. 

Er det gøy på nm?- JAA!! det er super gøy, noe av det beste jeg vet, selv om det er veldig mye nerver da!

Hva er det kjekkeste stunte du gjør?- Hmm.. det er jeg ikke sikker på kanskje 360 tick up heel to heel i ps!

Er det vanskelig med partnerstunt? - Det er jo så klart vanskelig i starten, men det er noe jeg har drevet med en stund og derfor synes jeg det er litt bedre og gjøre det, og jeg kan mye mer innen ps en mange andre ting, så synes det er det morsomste og kanskje ikke det vanskeligeste. Men det spørs veldig på hvilken gutt du stunter med.

Hva er det vanskeligeste stuntet du kan?- 360 tick up heel to heel i ps!

Hvilken pyramide liker du best å gjøre?- Rewind opp.

Ville du syntes cheerleading var like gøy om du var base?- JAA!!! Alle plasser er like viktige og bra!

HVem er forbilde ditt?- Ann kristin fra spirit. 

Hva er det vanskeligeste du kan innen turn?- Araber flikk strak med spotter.

Kan du legge ut cheerbilder fra forskjellige konkurransser du har vært på?-Det kan jeg sikkert gjøre i et innlegg litt senere på bloggen! :)

 

Håper jeg svarte bra nok da! :)

♥Tineaileen 


  13 kommentarer på "Svar på - Cheer heiagjengen"

Postet av:
cheer <33
26.des.2011, 14:17
Postet av: LINA THERESe
Bambi <3 hehee .. DU er flink! :):)
26.des.2011, 14:28
Postet av:
til den som sa cheerheiagjengen var formye drama og at viqueens bringte kun det frem.. det var Tv2 som bestemmte hva serien skulle handle om, de bestemmte hva de skulle si osv så ikke plag viqueens for det.. var ikke du forelsket i han du stuntet partnerstunt med? didi
26.des.2011, 14:44
Postet av: henriette
tusen takk for tipsene <3 dere er mine forbilder :D
27.des.2011, 00:50
Postet av: Christine - Stavanger Diamonds
Åååh du er så flink! Du er forbildet mitt! :D
27.des.2011, 01:00
Postet av: Stina
Om du kan si hvor høy du er ? :-)
27.des.2011, 11:18
Postet av: tineeaileen
Stina:jeg svarer her jeg.. siden jeg har ikke peiling på hvor høy jeg er! hehe <3
27.des.2011, 11:55
URL: http://tineeaileen.blogg.no/
Postet av: Tiril
Du er utrolig flink tine, forbildet mitt♥
27.des.2011, 13:06
Postet av: Sarah
bra svart ;-*
27.des.2011, 17:44
URL: http://sarahch.blogg.no
Postet av: Erika
Du e fin !!
27.des.2011, 22:00
Postet av: Rakel Victoria
kjempebrae svar syntes jeg <3
28.des.2011, 16:58
Postet av: Nathalie
Hei bambi eller tine om du vil :D Kordan lærer eg meg hjul fortere siden er litt nervøs for å gå på cheertrening er litt redd at de andre skal le at eg ikke klarer det :( PS: du er forbilde mitt det var du som fikk meg til å starte på cheerleading..
31.des.2011, 13:16
Postet av: gina
ehh.. litt mindre baksnakking? jeg hørte deg og amanda baksnakke en på eiker i fjor.. også bichblikket dere noen fra laget mitt! men du må ikke ta dette personlig altså, digger deg, og du er faktisk forbildet mitt!! <3 <3
01.jan.2012, 19:00

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Designet er laget av HELEN - paperfly


Navn: Tine Alieen
Alder: 17 år
Litt om: Hei, jeg er fra Oslo! Jeg driver med cheerleading og det betyr alt for meg!arkiv

  • Januar 2012
  • Desember 2011

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • Helen

  • hits