Godt nyttår

GODT NYTTÅR ALLE !!
nå er vi klare for parttyyyy <3

  hva skal dere i kveld?

 ♥Tineeaileen

sjekk ut : www.sarahch.blogg.no

Nam Nam!

Nå skal vi snart fikse oss til å dra ut og spise med buss jentene, vi skal spise kos Karoline, og da er hoved maten reker. Alle skal ha med litt forskjellig til maten, Fredrikke og jeg har med majones, Brus og Dessert som er jordbær som er dummet i smeltet sjokolade! NAMNAM  

Hva synes dere? :D

♥Tineeaileen 

Litt irritert!

Ja..  Nå er jeg litt irritert, siden jeg og Fredrikke løp opp til Sæter for å dra på postkontoret å hente noe jeg skal få i posten, og det stengte kl 1 og vi løp opp ca kvart på 1. Når vi kom opp så sa hun dama i kassa at jeg ikke fikk hente det siden jeg ikke hadde med den lappen som jeg fikk i posten! Da ble jeg ganske så sur, siden det var det jeg skulle blogge om i dag, men jeg fikk jo ikke henta det.. menmen, da får jeg ikke henta det før mandag siden det er stengt i morgen! Men jeg vil ikke si hva det er,  det er en overraskelse som dere får vite på mandag!
Jeg gleder meg masse til å få de!! :D heheh
Vi har gått ute nå når det er 3 minus..


 
uten sminke osv.. 

Nå skal vi kjøpe mat til i kveld siden vi skal være med russebussen og spise og drikke!:)

Hva skal dere i kveld?

♥Tineeaileen 


 

Dagen i dag (spennende)!

I dag har jeg vært hos kjæresten min en tur, det var veldig koselig!! Har savnet han veldig.
Vi så film osv.. :)
Etter jeg var hos han var jeg i byen med bestevennen min Fredrikke Linnea! Det var veldig kuuult!
Vi kjøpte ting til i morgen og spiste på macern!
Men når vi var der skjedde det noe spennende! 
Vi så 3 menn som satt seg ved siden av noen jenter på borde ved siden av, så hadde hun ene veska si ved siden av seg, så ser vi at han prøver å stjele, siden han strekker seg til vesken og går nedi den, så sier jeg :"ehh..unnskyld!" 
Så prikket jeg hun jenta på ryggen å sier: "han prøver å stjele av veska de!" så tar han mannen å lissom strekker på hånda osv... Så ser han sykt stygt på meg!! Jeg og Fredrikke ble kjempe redde, så vi fikk Patryk den sterke til å følge oss til trikken! De mennene som gjorde det, de tok også å sniffet kokain foran alle på macer :O ikke bra!! 

Nå ligger jeg i senga hos Fredrikke og slapper av !:D Hva har dere gjort i dag? :D

♥Tineeaileen

 

Smykker osv..

Nå har jeg ryddet opp i alle smykkene, ringene, klokkene og øredobbene mine!
Det er mange ganger jeg har tenkt sånn: "Hvor er det smykke og hvor er den ringen?" osv..
Men nå har jeg jo kontroll over alt, det er mange av de tingene som henger her som jeg ikke har sett på 1 år som jeg har trodd jeg har mistet osv.. så nå har jeg laget en avtale med meg selv om at jeg alltid skal legge fra meg alt der når jeg er ferdig med å bruke de! :) Her er da smykkeborde mitt som er på badet mitt! hehe

Hva synes dere?

♥Tineeaileen 

Tilbake til Oslo

Nå er jeg hos tanta mi med kusinene mine og Celina! Det er veldig koselig.
Etterpå skal jeg kjøre tilbake til Oslo igjen, og jeg liker ikke å sitte i bil, hvertfall ikke når det tar rundt 7 timer fra Hemne til Oslo! Jeg gleder meg til å komme hjem igjen, så jeg kan være med vennene mine og møte kjæresten min igjen! Foretrekker heller å ta fly hit enn å kjøre, men denne gangen ble det biltur på meg! jaja..Jeg blir alltid bilsyk... 

Husk spørsmålsrunden! :) 
Hva skal dere i dag?


♥Tineaileen
 

Spørsmålsrunde!

Jeg tenkte og ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre om hva dere vil og alt dere lurer på, slik at dere kan bli bedre kjent med meg! Jeg skal svare så godt jeg kan på alle spørsmålene :) SPØR I VEI :)

♥Tineeaileen

Topp-bladet!

Jeg får ofte dette spørsmålet: "Er det du som var i Topp-bladet?"
Ja, jeg har vært i topp, grunnen til det varfordi jeg var med i Cheer-heiagjengen på TV2, og da fikk jeg tilbud om å bli intervjuet av topp, og da sa jeg selvfølgelig JA! Det var dette topp-bladet jeg ble intervjuet i.


Her er da artikkelen, eller intervjuet med meg, men det er kanskje litt vanskelig å se hva som står, menmen..


Leser dere topp?

♥Tineeaileen
 

Julegave!

Det er en del som har spurt meg om jeg kan blogge om julegaver, så da får jeg vel gjøre det da!
Jeg ønsket meg nesten bare penger til julegave så det ble en del penger, fikk penger av både mamma og pappa, så har ikke så veldig mye spennende og vise fram!
  
    
Det er 2 skjerf!


Litt forskjellige ting!

Litt sminke! jeg har ønsket meg den til høyere veldig lenge, og den fikk jeg av lillesøsteren min som er 5 år! 

Hva synes dere om gavene? :)

♥Tineeaileen 

Ny header

Som dere sikkert ser så har jeg fått en ny header!
Jeg valgte og ha bilder av cheerleding, fordi det er noe som beskriver meg veldig!
Det var en søt jente som også går på cheerlading som lagde den for meg. Jeg har hørt at hun er veldig flink til å lage header så derfor spurte jeg hun om hun kunne lage en til meg, å da var hun så snill å sa ja!
 Jeg ble veldig fornøyd med den! dere burde titte på bloggen hennes, bare trykk HER!

Hva synes dere om headern?

♥Tineeaileen 

Jeg er på topplisten allerede!

Jeg har nå blogget i snart 3 dager, og jeg har allerede kommet meg på topplisten!
Det er noe jeg aldri hadde forventet i det hele tatt, men siden jeg har så fantastiske lesere så kom jeg meg fort opp!
Jeg er ikke så veldig høyt på topplisten, men ligger på 66. plass, og i hele Oslo ligger jeg på 10. plass!
Det er veldig morsomt at jeg kommer opp så fort og at jeg får så mange lesere på kort tid! :)

                           

♥Tineeaileen

 

OutfitBuksa er fra H&M, ringen og blusen fra Gina Tricot, armebånd er fra Accessorize, mens klokken og smykket er fra Spania.

Hva synes dere om outfiten? 

♥Tineeaileen 

Kakao kos!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bestemor i Tronheim, så nå er jeg på besøk hos broren min i Hemne, der jeg kommer fra og der jeg bodde før. Jeg tok da med meg kusina mi MADELEINE hjem fra bestemor, så nå skal hun sove hos meg! Lenge siden jeg har sett hun vettu! Vi sitter nå her og koser oss med litt kakao ♥

               

         

Dette blir bare en rolig kose dag hjemme! Hva skal dere i dag? 

♥Tineaileen 

jule middag!

Nå skal jeg til bestemor som bor i Trondheim og spise middag med familien! Gleder meg veldig til å møte alle, lenge siden hele familien har vært samle nå! Det skal bli kos!  


Kjolen er fra nelly! 


Sånn ser jeg da ut nå! 

Hva skal dere i dag da?
Håper alle koser deg masse, og har hat en super duper jul! Og håper alle har fått i seg masse god mat og fått mange fine gaver! GOD JUL ALLE!

♥Tineeaileen

 

Svar på - Cheer heiagjengen

Her er svarene fra spørsmålene om cheer heiagjengen: 

Hvorfor startet du på cheer? - jeg startet på cheer fordi en vennine av meg MIA gikk på det, og fortalte om det, og da synes jeg det virket veldig spennende og prøvde det derfor ut.

Hva bruker du som motivasjon for å jobbe hardere?- det jeg bruker som motivasjon for å jobbe hardere er jo så klart forbildene mine! mitt største forbilde er da Ann Kristin fra spirit som jeg ser veldig opp til og som er veldig flink. når jeg ser på hun vil jeg bli like god som hun, og tenker da at jeg må jobber hardere for å bli like god. 

Er det noe du ville endret med cheer?- Det er ikke så mye jeg ville endre med cheer, men kanskje litt mindre bitching og baksnakking. 

Vet du om det finnes noen lag for gutter i halden?- Det finne nok ikke noen lag for gutter i halden som jeg har hørt om nei.. 

jeg synes at den nettserien deres ga et dårlig bilde for cheerlading! synes det ble for mye drama ogsånt og at dere får fram at det er det cheerleading handler om som cheerhoe og alt det. Det eneste dere greide å få fram med den nettserien er at det er harde treninger for å nå mål og DRAMA! synes dere heller burde fått fram hvordan man hjelper hverandre backer hverandre opp og er positive og har en bra holdning i tillegg til å vise andre hvor hardt det er med cheerleading og cheerdance! Det var alltid DRAMA det handla om, og der er egentlig ikke det det gjelder, er det det?- Det er mange mennesker som vil nå målene sine, det er mange gutter og mange jenter i en gjeng, så klart blir det jo litt drama? det er vell alltid litt drama på skolen, bland venne gjenger osv.. eller hva? I denne serien handlet det bare ikke om drama, det handler så klart litt om drama, og det er jo fordi det er alltid litt drama! Men som du sier her er at serien ikke viser hvordan man hjelper hverandre, da tror jeg ikke du har sett hele serien, om du ser på slutten når jeg faller og blir lei meg, da så du vell at mange kom bort til meg å sa "det er ikke din feil, det er ingenting å tenke på, du var så flink!" osv.. Da viser vi jo at vi backer hverandre. En annen grunn til at dette handler om drama er at det skal bli mere spennende slik at folk vill følge med på! Men så klart alle har sine positive og negative ting ved henne serien!

Hei, jeg digger nettserien! Håper det kommer flere<3 Har du noen tips om å bli myk fort??- Hehe, tusen takk, det var veldig hyggelig og høre! det er mange måter og bli myk på, den beste måten synes jeg er og se på mine forbilder fra cheer extreme og se hvor myke de er, og da tøyer jeg hard for å bli like myke som de. Du burde sitte mye i spagaten og bare dra posisjonene hele tiden, det er det som er den beste måten! dra! dra! dra! Håper tipsene hjelper deg!

Finn blogg!<3 har du noen gang vært forelsket i de kjekke på cheerleading laget? hvem? <3 ^^ - Hehe.. jeg har nok aldri vært forelsket i noen cheer gutter, men det er mange kjekke gutter da! 

Hei! jeg har lyst å begynne på cheer. Men der jeg bor er det ingen cheerlag eller cheer trenere. Har du noen tips?Og jeg vil bli flyer, selv om jeg har høydeskrekk. Går det fint?- hmm.. om det ikke er noen cheer lag der du bor eller trener så kunne du ha samlet noen venner for og bare prøvde det, da kan dere spør noen om de vil komme å trene dere, eller dere kan se på nette og lære via youtube. Men du kan nok bli flyer selv om du har høydeskrekk, det er noe du vender deg til. . 

Kan man begynne på cheer når man er 12 år? og er turning nesten det samme?- Så klart kan du begynne på cheer når du er 12 år. Turning er nok ikke akkurat det samme, men i cheerleding så lærer man turn også + at man lærer stunt, kast, hopp, dans osv.. Så man lærer mer innen cheerleading en bare turning. 

Hvordan var det å bli filmet på treninger når de skulle legge ut som en serie, var du redd for å gjøre noe feil?- hehe, jeg var nok ikke redd for å gjøre noe feil nei, siden man gjør ofte masse feil på treninger, og det er ofte vanskelig å få til ting. Nye ting klarer man ikke på 1 forsøk så da viser vi bare at cheerleading er en vanskelig og hard sport!

Kan du legge et bilde av deg selv?btw, du er kjempe flink som cheerdame!!! love your style<3<3- Så klart kan jeg legge ut et bilde av meg!


 

Hvem synes du (helt ærlig) er den beste på laget av gutter og jentene?- Den jenta jeg synes er best på laget mitt er Lina Therese og den bese gutten er jo Lars Dytterud.

Hvorfor kaller du deg for Bambi? synes du det er negativ eller positivt?- Jeg synes ikke det er noe negativt ved å bli kald Bambi jeg nei. Jeg har blitt kaldt det ganske så lenge nå. jeg fikk det kallenavne av Didrik som går på tigers, det var det første han sa til meg den første gangen han så meg. Han kalde meg det fordi han synes jeg lignet på en Bambi og etter det har jeg bare blitt kaldt det av de fleste innen cheer. 

Hvor mange er dere på et lag? Eller hva er det meste å der minste dere kan være? Stå på, du er flink <3- 

Hvor fett hadde det ikke vært å komme på topplista og skrive litt om de forskjellige lagene, slik at flere begynner?:)) stå på Tine!- Det hadde vært veldig fett! det er bare bra om mange begynner på cheer, fordi det er den beste sporten i verden! 

hvor mye veier du?- Jeg veier ca 54.

Er det ikke skummelt når du er på toppen? ;O du er fliiiiiink. Og er det ikke veldig flaut når de filmer deg?- Det er litt skummelt i starten, men etter hvert så blir man vandt til det og stoler på de som står under deg, så da er det ikke så skummelt. Jeg tenkte ikke så veldig på det egentlig, så det ble som en helt vanlig trening. 

Bambi... Kommer til å lese bloggen din fast! Bare lurte på en ting, har du blitt gjenkjent på gaten eller noe etter du har vært med på denne serien?- Hehe.. jeg har nok blitt gjenkjent før ja! det er mange små barn som kommer bort å spør om jeg er Bambi fra cheer heiagjengen osv.. 

Er det gøy på nm?- JAA!! det er super gøy, noe av det beste jeg vet, selv om det er veldig mye nerver da!

Hva er det kjekkeste stunte du gjør?- Hmm.. det er jeg ikke sikker på kanskje 360 tick up heel to heel i ps!

Er det vanskelig med partnerstunt? - Det er jo så klart vanskelig i starten, men det er noe jeg har drevet med en stund og derfor synes jeg det er litt bedre og gjøre det, og jeg kan mye mer innen ps en mange andre ting, så synes det er det morsomste og kanskje ikke det vanskeligeste. Men det spørs veldig på hvilken gutt du stunter med.

Hva er det vanskeligeste stuntet du kan?- 360 tick up heel to heel i ps!

Hvilken pyramide liker du best å gjøre?- Rewind opp.

Ville du syntes cheerleading var like gøy om du var base?- JAA!!! Alle plasser er like viktige og bra!

HVem er forbilde ditt?- Ann kristin fra spirit. 

Hva er det vanskeligeste du kan innen turn?- Araber flikk strak med spotter.

Kan du legge ut cheerbilder fra forskjellige konkurransser du har vært på?-Det kan jeg sikkert gjøre i et innlegg litt senere på bloggen! :)

 

Håper jeg svarte bra nok da! :)

♥Tineaileen 

Cheer-heiagjengen!

Mange har spurt meg om cheer-heiagjengen serien, og for at dere skal få svar på spørsmålene deres, har dere nå sjansen til å skrive så mange spørsmål dere vil i kommentarfeltet. 
Lover og svare på ALLE spørsmål så godt jeg kan!
Det er også veldig bra og få tilbakemeldinger på serien! :)
 
♥tineeaileen
 

Whoop Whoop dette er meg!

Whoop! Whoop! 

Jeg heter da Tine Aileen, og jeg er 17 år, jeg går nå på bjørnholt vgs, og jeg går da media og komunikasjon.
Jeg har nå valgt og lage en blogg, og prøve meg på det, og se hvordan det er.
Jeg driver med cheerleading, og for dere som ikke vet hva det er så kan dere se en nett serie på tv2, som heter cheer-heiagjengen, det er bare og trykke HER så ser dere alle episodene gratis! 
Denne serien handler da om laget mitt, og da er jeg en av hoved personene! håper dere liker det.


Jeg er da nr 2 fra høyere.


Håper dere vil lese bloggen min videre.
Bare og gi tilbake meldinger! det er bare brææ! 

 

♥ tineeaileenNavn: Tine Alieen
Alder: 17 år
Litt om: Hei, jeg er fra Oslo! Jeg driver med cheerleading og det betyr alt for meg!

arkiv

  • Januar 2012
  • Desember 2011

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • Helen

  • hits